PIER 62

PIER 62 lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 39 beoordelingen
8 mrt 2020 om 15:54 Delicious!
7 mrt 2020 om 21:19 Pleasantly surprised by how hot and crispy everything was, as well as flavorful. There’s nothing worse than soggy fish and chips. Portion size was large and enough for two people. Delish!
2 feb 2020 om 22:26 Fries were useless as it was too much baked
16 jan 2020 om 19:17 In 1e instantie was mijn eten niet goed ik had aangegeven zonder ui te willen. Heb daar over gebeld en kreeg een nieuwe salade gebracht met een ijsje als extraatje en het smaakte heerlijk
3 jan 2020 om 1:44 de chips waren veel te hard gebakken, heb het weggegooid, jammer. de vis was prima met de knoflooksaus. was de eerste keer, dus wil het nog wel eens proberen
30 dec 2019 om 21:37 ondanks de vertraging erg smakelijk en nog krokant
20 dec 2019 om 19:10 Heerlijk gegetrb
5 dec 2019 om 15:34 ze waren 1 portie vergeten - moesten afzonderlijk eten ander werd het koud
4 dec 2019 om 22:49 Ik had 16.50 eten besteld en werd 16. 30 gebracht 20 min eerder, als ik half 5 mijn eten had willen hebben had im wel eerder besteld. Het eten smaakte heerlijk op smaak niks aantemerken. de kip op het broodje erg klein bedekte de helft van het broodje
1 dec 2019 om 20:04 Levering was op tijd. Ik was zo blij om moeder en dochter te zien. De steun van de moeder en de gretigheid van dochter om te werken. Zo trots op hen. Eten was uitstekend.
7 nov 2019 om 21:32 Food arrived within the indicated timeframe and was good. But not what I expected from 4.5 stars.
24 okt 2019 om 23:32 There was a little mistake with the order, but soon they can, they fixed the mistake with a nice dessert on the house. Was a very nice customer service